Je bekijkt nu Castlefest 2024 – gezellig en mooi

Castlefest 2024 – gezellig en mooi

Elk jaar in augustus transformeert het kasteelterrein
van Kasteel Keukenhof in Lisse in een magisch sprookjesland: Castlefest.
Dit evenement is meer dan alleen een festival;
het is een beleving die je even wegvoert naar een andere wereld.
Een wereld waarin velen zich thuis voelen.

De kraampjes

Overal om je heen zie je marktkramen die alles verkopen wat past bij fantasy, muziek, vervlogen tijden en meer. Van handgemaakte sieraden en middeleeuwse kleding tot fantasievolle accessoires en magische stenen. De kraampjes bij Castlefest bieden een unieke mix van traditionele ambachten en moderne fantasy-cultuur, waardoor er voor iedereen wel iets bijzonders te vinden is. Ik vond hier een prachtige opaal ketting en haarkralen.

Sfeer

Wat Castlefest echt bijzonder maakt, is de sfeer. Zodra je de poorten van het festival betreedt, voel je direct de warme, gezellige sfeer die het evenement zo geliefd maakt. Je ziet mensen in prachtige kostuums en outfits die zichtbaar genieten van Castlefest. Het voelt alsof je een stap terug in de tijd doet, of misschien zelfs een stap in een geheel andere wereld. De combinatie van de historische setting van het kasteel en de fantasierijke aankleding van het festivalterrein zorgt voor een geweldige beleving.

Lieve mensen

De bezoekers van Castlefest vormen een gemeenschap die bekend staat om hun vriendelijkheid en openheid. Mensen komen van heinde en verre om deel uit te maken van deze bijzondere ervaring, en dat merk je, iedereen is vrolijk en voelt zich vrij om een gesprekje te voeren. Ook als je waar dan ook ergens hulp bij nodig hebt is deze hulp snel gevonden.

Muziek

Muziek speelt een centrale rol op Castlefest. Over het hele terrein zijn er podia waar bands en artiesten optreden, variërend van middeleeuwse muziek tot rock, moderne folk en pagan sounds. De optredens zijn een feest voor de zintuigen, met opzwepende ritmes, magische melodieën en betoverende zang. Of je nu danst bij het grote podium, of stil geniet, de muziek zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Ik heb genoten van Trientale en Irodorath.

Tot volgend jaar!

Castlefest is meer dan zomaar een festival. Het is een plek waar je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur en jezelf kunt onderdompelen in een wereld van fantasie, muziek en gezelligheid. De kraampjes, de sfeer, de mensen en de muziek zorgen voor een unieke beleving die je niet snel zult vergeten. Voor iedereen die houdt van fantasie, middeleeuwse sferen of gewoon op zoek is naar een plek waar je jezelf kunt zijn in goed gezelschap, is Castlefest een absolute aanrader. Tot volgend jaar, op het mooiste fantasyfestival van Nederland!

Youtube sfeer impressie:

Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments