Je bekijkt nu Heroes made in Asia 2024

Heroes made in Asia 2024

Stap binnen in de betoverende wereld van Heroes Made in Asia, waar Aziatische cultuur en verbeelding samenkomen voor een dag vol plezier en avontuur. In deze blog vertel ik over ons gezin en het bezoek aan het evenement, vol heerlijk Japans eten, prachtige cosplays, Pokémon-kaarten, gaming en een hele gezellige sfeer.

Het begon allemaal bij de ingang, je stapte direct binnen in een betoverende wereld met een draak, waar we werden begroet door een kleurrijke menigte van cosplayers die hun favoriete personages tot leven brachten. Van anime-helden tot videogame-iconen, de kostuums waren prachtig.

We zijn eerst de zaal gaan verkennen en zagen meteen al zoveel.
Van Pokémon knuffels en kaarten tot anime figuren en getekende kunst.
Onze dochter wilde direct graag “gamen” en heeft bijna een uur een Pokémon game gespeeld,
ondertussen zijn de “mannen” verder op onderzoek uit gegaan.

We kregen trek en zijn natuurlijk bij de eetkraampjes gaan kijken.
Er was genoeg keus; Takoyaki, ramen, gefrituurde kip, yakisoba en Pokebowl.
We hebben heerlijk gegeten en gingen daarna weer verder.

Na het vullen van onze buiken begaven we ons naar de Pokémon-zone, waar een overvloed aan Pokémon-kaarten en merchandise op ons wachtte. Onze kinderen konden hun geluk niet op terwijl ze Pokémon kaarten konden ruilen, op zoek naar die ene kaart die ze nog niet hadden om toe te voegen aan hun verzameling. Uiteindelijk is dit een hele ruil stapel geworden!

Tussen het verkennen van de verschillende zones en activiteiten door, namen we ook de tijd om te genieten van de prachtige cosplays die het evenement sierden. Van indrukwekkende anime-kostuums tot gedetailleerde videogame-outfits, elke cosplayer straalde creativiteit en toewijding uit. Het was een genot om te zien hoe mensen hun favoriete personages tot leven brachten en een glimlach op ieders gezicht toverden.
Onze dochter ging helemaal op in het Chinese draakje bij de House of Wax foto ruimte.
Stuk voor stuk waren ook alle mensen super vriendelijk.
Het is een enorm kindvriendelijk evenement.

Na een dag vol avontuur, lekkernijen en gezelligheid verlieten we Heroes Made in Asia vol vreugde en herinneringen.
Het was mooi om te zien hoe iedereen met gelijke interesses plezier had bij het evenement.

Als je ooit de kans krijgt om Heroes Made in Asia bij te wonen, aarzel dan niet! Het is een ervaring die je niet mag missen, vol met heerlijk eten, prachtige cosplays, Pokémon-kaarten, gaming en bovenal, een overvloed aan gezelligheid. We kijken nu al uit naar volgend jaar, in de hoop dat we opnieuw kunnen genieten van deze magische dag vol wonderen en plezier.
De volgende keer is het ook nog eens lekker dichtbij voor ons, in Utrecht.

{Wij waren uitgenodigd om aanwezig te zijn bij het evenement}

Bekijk ook onze Youtube video.

YouTube player
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments